Monika Pełka, pełniąca funkcję Kierowniczki Produkcji w „Herbapol-Lublin” S.A., opowiedziała redakcji wiadomoscispozywcze.pl o swojej wieloletniej pracy w firmie oraz o tym, jak podejście do wyzwań kształtowało jej rozwój zawodowy.
Monika Pełka zaczęła swoją karierę w "Herbapol-Lublin" 27 lat temu w laboratorium kontrolnym, przechodząc później przez różne działy, takie jak produkcja, technologia czy zapewnienie jakości. W trakcie tego czasu nabyła cennego doświadczenia, współpracując z różnymi działami w firmie, takimi jak marketing czy dział handlowy. Dzięki zdobytej wiedzy oraz wsparciu zespołu, podjęcie funkcji kierownika produkcji było naturalnym krokiem w jej karierze.
Największym wyzwaniem dla Pani Moniki, po objęciu nowego stanowiska, było budowanie relacji z pracownikami oraz stworzenie efektywnej komunikacji. Jej celem było zbudowanie zgranej grupy osób, które w pozytywnej atmosferze będą dążyć do osiągnięcia wspólnych celów.
foto: mat. redakcji