Popularny majonez w wersji wegańskiej. Nowość to odpowiedź na trendy

Popularny majonez w&nbspwersji wegańskiej. Nowość to odpowiedź na trendy

Rynek roślinnych alternatyw w Polsce rośnie bardzo szybko, przybywa fleksitarian i osób będących na diecie roślinnej. Winiary w odpowiedzi na potrzeby konsumentów wprowadza Majonez Wegański.

Skład wegańskiego majonezu

Majonez Wegański od WINIARY został stworzony z myślą o świadomych konsumentach. Nie zawiera jaj, za to jest bogaty w kwasy Omega-3, bezglutenowy i wolny od konserwantów. 

Smak i konsystencja według producenta nie odbiega od klasycznego Majonezu Winiary. Majonez wegański charakteryzuje się delikatnym smakiem, a tym samym gęstą, kremową konsystencją.

Polecany jest jako dodatek do sałatek, kanapek, wegetariańskich burgerów, frytek czy warzyw.

Certyfikat V-label potwierdzeniem jakości

Mając na uwadze rosnące zapotrzebowanie na produkty bez składników pochodzenia zwierzęcego, Majonez Wegański WINIARY zdobył certyfikat V-label.

Uznany na globalną skalę symbol stanowi prosty i rzetelny przewodnik ułatwiający dokonywanie zakupów oraz jest gwarancją, że produkt spełnia najwyższe standardy.

Certyfikat V-label został odznaką jakości dla produktów i usług z zakresu weganizmu i wegetarianizmu na całym świecie. 


fot: mat. prasowe