• Złote Innowacje
    • Złoty Paragon
    • Innovation Day
    • Trade Marketing
  • Współpraca
  • Redakcja
Logowanie
Inwazja Rosji
Wzrost cen
Rynek spożywczy
Handel
Wydarzenia
Raporty & Analizy
Wywiady & Opinie
E-commerce
Gospodarka
Marketing
Technologia
Nowości produktowe
  • Strona główna
  • Spożywcza TV
  • prof. dr hab. Konrad Raczkowski: Od kwietnia weszliśmy w stagflację
Spożywcza TV

prof. dr hab. Konrad Raczkowski: Od kwietnia weszliśmy w stagflację

Podziel się na Facebook Podziel się na LinkedIn Podziel się na Twitter
23 maja 2022
Podziel się na Facebook Podziel się na LinkedIn Podziel się na Twitter

prof. dr hab. Konrad Raczkowski: Od kwietnia weszliśmy w stagflację

23 maja 2022
Podziel się na Facebook Podziel się na LinkedIn Podziel się na Twitter

Warto obejrzeć

  • Jacek Wyrzykiewicz: konsumenci poszukują różnych odmian serów

    Jacek Wyrzykiewicz: konsumenci poszukują różnych odmian serów

  • Podsumowanie akcji Zmieniaj Sklep Zwiększaj Zyski 2020

    Podsumowanie akcji Zmieniaj Sklep Zwiększaj Zyski 2020

  • Pomysł na innowację. Co wytwarza potrzebę innowacyjności? Czy nie wystarczy kolejny nowy produkt?

    Pomysł na innowację. Co wytwarza potrzebę innowacyjności? Czy nie wystarczy kolejny nowy produkt?

  • Logowanie
  • Współpraca
  • Redakcja
  • Kontakt

  • Inwazja Rosji
  • Wzrost cen
  • Rynek spożywczy
  • Handel
  • Wydarzenia
  • Raporty & Analizy
  • Wywiady & Opinie
  • E-commerce
  • Gospodarka
  • Marketing
  • Technologia
  • Nowości produktowe

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Wyprodukowane z dbałością o detale w The Story

Fischer Trading Group Sp. z o.o.