Almette Bez Laktozy doceniony przez testerki

Według testerek Almette Bez Laktozy jest „Absolutnie pyszny”, ma „Jakość na medal” i zasługuje na słowa „Kupię go ponownie”. Produkt zajął pierwsze miejsce w kategorii Food w plebiscycie Best Product 2021 organizowanym przez portal Ofeminin.pl.

Kolejny rok z rzędu wybrane zostały najlepsze produkty w ramach plebiscytu BEST PRODUCT, które podbiły serca użytkowniczek portalu Ofeminin.pl. W tym roku w gronie laureatów znalazł się serek Almette w wersji bez laktozy, który przez testerki został oceniony na piątkę i zebrał same pozytywne opinie. 

Testy serków Almette Bez Laktozy

100% ekspertek jest zadowolonych z efektu testu serków Almette Bez Laktozy i wszystkie zamierzają kupić go ponownie. Jak mówi Karolina Kaja Gołuchowska: „Opinie naszych testerek to rzetelne źródło wiedzy, pomagają one podejmować kobietom ich codzienne decyzje zakupowe. Gratuluję wszystkim zwycięzcom i dziękuję, że jesteście częścią naszej społeczności".

Nagroda dla Almette Bez Laktozy to dowód na to, że na rynku brakowało tego typu produktu, a wygrana w plebiscycie opartym na jego realnym testowaniu tylko utwierdza nas w przekonaniu, że warto wsłuchiwać się w opinie konsumentów i dynamicznie reagować na zmieniające się rynkowe trendy.

Jacek Wyrzykiewicz, PR & Services Manager Hochland Polska

Serki z tej linii powstają na bazie oryginalnej receptury, z wyselekcjonowanych, naturalnych składników i polskiego mleka. To zapewnia im  gwarancję najwyższej jakości oraz przyjemność smaku. Są niezmiennie delikatne i naturalnie lekkie!

Propozycja dla osób nie mogących spożywać produktów mlecznych

Serki Almette Bez Laktozy są propozycją dla osób nie mogących spożywać standardowych produktów mlecznych, ze względu na nietolerancję dwucukru mlecznego występującego w ich składzie. Teraz osoby zmagające się z nieefektywnym trawieniem laktozy, mogą bez ograniczeń cieszyć się niepowtarzalnym smakiem Almette – śmietankowego i z ziołami – który zachwyca najbardziej wyrafinowane podniebienia.

Warto o tym przypominać, ponieważ wiele osób nadal uważa, że gdy z produktu coś zostanie usunięte, zmienią się jego walory smakowe i zapachowe. Tymczasem obecność laktozy – lub w tym wypadku jej brak – nie ma absolutnie żadnego wpływu na doznania, a co za tym idzie przyjemność ze spożywania lubianego dotychczas nabiału.

Jacek Wyrzykiewicz

Fot. mat. prasowe (Almette)

 


Reklama