Sery na grilla. Hochland oficjalnie inauguruje tegoroczny sezon

Sery na grilla. Hochland oficjalnie inauguruje tegoroczny sezon

​Hochland jest już przygotowany do sezonu grillowego. W ofercie marki znajdziemy duży wybór produktów, z których część można wrzucić na ruszt, inne dodać do sałatek lub potraktować jako pyszną przekąskę. Z pewnością urozmaicą menu podczas każdego spotkania z rodziną czy przyjaciółmi!

Ser na grilla. Który wybrać?

Grill w gronie rodzinnym czy znajomych to stały punkt w wiosenno-letnim kalendarzu. Pikniki na świeżym powietrzu, w przydomowym ogródku lub na tarasie stały się niemal naszą narodową tradycją. Doskonale pamięta o tym marka Hochland, która jak co roku zaprasza na "serową" ucztę.

PRODUKTY NA GRILLA świetna alternatywa dla mięs lub doskonały dodatek do warzyw podczas spotkań. Te od Hochland są gotowe do położenia na ruszcie lub grillowej patelni bezpośrednio po wyjęciu z opakowania. Jak przygotować ser na grilla? Wystarczy 2-3 min, by cieszyć się pysznym smakiem sera na ciepło. Do wyboru masz klasyczne Medaliony Serowe oraz Medaliony z pomidorami i bazylią.

SERY TYPU GRECKIEGO idealnie nadają się do urozmaicenia potraw o naturalny śródziemnomorski akcent. I tak Ser typu greckiego w bloczku – klasyczny, z ziołami lub lekki, czyli bez dodatkowej zalewy, będzie odpowiedni do zapiekania go w całości, a Ser typu greckiego w kostkach w oleju – z papryką lub ziołami, doskonale sprawdzi się jako dodatek do sałatki. Natomiast Ser typu greckiego w kostkach z ziołami bez oleju to z kolei świetna szybka, wygodna i wartościowa przekąska dla zapracowanych.

Na ciepło, na zimo, solo i w połączeniu z innymi ulubionym składnikami – jedz medaliony i sery typu greckiego Hochland tak, jak chcesz i kiedy chcesz. Jedyne pytanie brzmi: od którego zacząć?


foto: mat. partnera

Reklama