Gala Hochland Cheesemaster 2023: Podsumowanie roku i nagrody za osiągnięcia sprzedażowe

Gala Hochland Cheesemaster 2023: Podsumowanie roku i nagrody za osiągnięcia sprzedażowe

W czwartek, 15 czerwca, we wrocławskim hotelu Haston odbyła się wyjątkowa Gala Hochland Cheesemaster, która stanowiła doskonałą okazję do podsumowania minionego roku, w tym wyników sprzedażowych, oraz uhonorowania wyróżniających się jednostek w ramach nagród Cheesemaster w kilku kategoriach. Podczas wydarzenia mogliśmy wysłuchać także koncertu firmowej formacji BLACK SAPAL.

Hochland Polska od wielu lat prowadzi kompleksowy program wsparcia sprzedaży, skierowany głównie do przedstawicieli handlowych. "W ramach prowadzonych działań, pracownicy zdobywają wartościową wiedzę o firmie, jej historii, asortymencie czy pochodzeniu składników. Dobra komunikacja, wymiana doświadczeń i umiejętne łączenie aspiracji sprzedażowych z bogatym portfolio pozwalają na skuteczne dążenie do bycia ekspertem i liderem w kategorii serów" – mówi Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.

Gala Hochland Cheesemaster 2023

W tegorocznej Gali Hochland Cheesemaster wzięli udział przedstawiciele działu sprzedaży, kadra zarządzająca oraz zaproszeni goście z innych dziedzin Hochland Polska. Spotkanie rozpoczęło się od powitania zgromadzonych gości przez Macieja Tomaszewskiego, Dyrektora Generalnego i Prezesa Zarządu Hochland Polska, a następnie przyszedł czas na wręczenie nagród Cheesemaster dla liderów w swoich kategoriach.

Wśród wyróżnionych znaleźli się:

  • Marek Chmurski – Najlepszy Key Account Manager Roku,
  • Przemysław Buczel – Najlepszy Manager Zespołu,
  • Maciej Janic i Łukasz Żymełka – Najlepsi Specjaliści ds. Sprzedaży,
  • Rafał Doliński, Marta Bartos, Agata Nowak, Renata Rak, Grzegorz Pypeć – Najlepsi Przedstawiciele Handlowi.

Ponadto Wyróżnienie Roku trafiło w ręce Yevhena Cherkasova.

Po części oficjalnej i rozmowach w kuluarach, spotkanie uświetnił koncert rockowego bandu BLACK SAPAL. Jego nazwa związana jest z procesem produkcji serków Hochland i pochodzi od maszyny „Sapal”, za pomocą której rozlewane są trójkątne serki kremowe topione.


Foto: mat. partnera

Reklama