OneDayMore rozwija swoje portfolio produktowe, w tym wprowadzoną w listopadzie 2021 roku, ofertę alternatyw mięsa.
Obecnie w gamie produktów "Najlepsze, że bez mięsa" znajduje już 16 pozycji, m.in. roślinne burgery w trzech smakach, orientalne kofty, kaszanka, gyros czy mielone. Marka właśnie wprowadziła do sprzedaży dwie nowości – roślinnych pulpecików z koperkiem oraz kiełbasek śniadaniowych.
Roślinne produkty od OneDayMore
Polska marka OneDayMore wywodzi się z produkcji musli, owsianek oraz przekąsek na bazie surowców od zaufanych i sprawdzonych dostawców, o zbilansowanych składach i z czystą etykietą. W ubiegłym roku firma otworzyła w Poznaniu swoją drugą, nowoczesną fabrykę, rozpoczynając tym samym produkcję roślinnych zamienników mięsa.
Pozycje z linii "Najlepsze, że bez mięsa" smakiem, teksturą, konsystencją oraz wyglądem przypominają mięsne opcje, są soczyste, aromatyczne, dobrze przyprawione, a jednocześnie w 100% roślinne i z czystym składem. W ofercie znajdują się m.in.: kiełbaski, kaszanki, burgery, klopsiki, gyros, kofty, pulpeciki a także kawałki o smaku tuńczyka, kotlety o smaku rybnym czy omlety o smaku jajecznym.
Produkty sprzedawane są w opakowaniach przyjaznych środowisku, łatwych do segregacji.
Oparte na grochu nowości w ofercie marki
Marka OneDayMore dynamicznie rozszerza ofertę roślinnych alternatyw o kolejne pozycje. Do sprzedaży wprowadziła właśnie roślinne pulpeciki z koperkiem oraz roślinne kiełbaski śniadaniowe o łagodnym smaku, które nawiązują do tradycyjnych potraw chętnie spożywanych w domu.
Obecnie w ofercie OneDayMore dostępnych jest już 16 produktów stanowiących roślinne zamienniki mięsa, jaj i ryb, a portfolio marki jest stale rozwijane.