Grzegorz Wróbel: Pszczółka podąża za trendami, pozostając w duchu tradycji

Grzegorz Wróbel: Pszczółka podąża za trendami, pozostając w duchu tradycji

Fabryka Cukierków "Pszczółka" bezustannie odpowiada na zmieniające się trendy. Produkty są przyjazne dla wegetarian i powstają w najwyższej jakości składników. Więcej na temat oferty, nowości opowiedział nam Grzegorz Wróbel, prezes zarządu Fabryki Cukierków "Pszczółka".

Co nowego pojawiło się w ofercie "Pszczółki"?

Fabryka Cukierków "Pszczółka" wprowadziła ostatnio kolekcję pralin Czekoladowe Inspiracje. To odpowiedź na potrzeby najbardziej wymagających konsumentów, którzy poszukują wyjątkowych słodyczy z dobrych składników, bez konserwantów, w atrakcyjnej cenie. Czekoladowe Inspiracje to cztery zaskakujące półpłynne nadzienia o smakach: brownie, sernika z truskawką, kremówki i tortu pomarańczowego, zamknięte w kulce z aksamitnej czekolady deserowej.

Produkty mleczne i cukier wykorzystywane przez "Pszczółkę" pochodzą od polskich dostawców. Czekoladowe Inspiracje to produkt skierowany do osób, które cenią wysoką jakość i niepowtarzalny design. Bogate zdobienia, głębokie kolory i mieniące się złocenia sprawiają, że nikt nie przejdzie obok nich obojętnie. Firma pragnie, aby wszyscy miłośnicy słodyczy, którzy zasmakują cukierków „Pszczółki” poczuli wyjątkowe chwile słodkiej beztroski.

Jak firma odpowiada na zmieniające się trendy? Co Was wyróżnia?

"Pszczółka" stale podąża za najnowszymi trendami, jednak cały czas pozostając w duchu tradycji i sprawdzonych receptur. Produkujemy cukierki czekoladowe, praliny, galaretki, karmelki twarde i nadziewane. Wiemy, że doskonały smak nie byłby możliwy bez składników najwyższej jakości. Do produkcji wyrobów czekoladowych używamy przede wszystkim czekolady deserowej zawierającej 46% masy kakaowej, a naturalna pektyna jest składnikiem galaretek.

Nasze produkty są przyjazne dla wegetarian. Staramy się, aby każdy miłośnik słodyczy znalazł swój ulubiony produkt, stale poszerzamy ofertę – stawiamy na jakość i innowacyjność. Posiadamy poręczne formaty opakowań typu "on-the-go", które można zabrać ze sobą wszędzie. Wszystkie produkty wytwarzane w "Pszczółce" są bez glutenu, posiadamy certyfikat przekreślonego kłosa, który widnieje na każdym opakowaniu – co jest nie lada atutem przy rosnącej świadomości konsumentów.

Czy na Wielkanoc pojawi się oferta sezonowa?

Wielkanoc to szczególny czas. W polskich domach najbliżsi gromadzą się przy wspólnym świątecznym stole, który często ozdobiony jest słodkościami.

Na te wyjątkowe chwile polecamy praliny Czekoladowe Inspiracje, które same w sobie będą piękną ozdobą wielkanocnego stołu, a także smakowite Bee Jelly – galaretki w cukrze i w czekoladzie oraz cukierki Mała Czarna, Sól&Karmel, Poczuj Miętę, Orzesz Ty!


Fot.: Grzegorz Wróbel, prezes zarządu FC "Pszczółka" (mat. redakcji)

Reklama