Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności. Tak świętowali pracownicy Hochland

Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności. Tak świętowali pracownicy Hochland

7 czerwca przypadał Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności. W tym roku dzień ten odbywał się pod hasłem: "Bądźmy przygotowani na nieoczekiwane!". Hochland świętował Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności, bo dbałość o jakość i bezpieczeństwo produktów to priorytet!

Tego dnia na Pracowników czekał szereg aktywności zorganizowanych przez Zespół Jakości we wszystkich lokalizacjach: Węgrów, Kaźmierz, Poznań, a tym samym porządna dawka wiedzy podnosząca świadomość jakościową Pracowników.

W ramach tej akcji Pracownicy chętnie brali udział w konkursach związanych z higieną i zasadami porządkowymi. Była to też okazja, aby porozmawiać o faktach i mitach dotyczących żywności. Za wykonanie w sposób prawidłowy jednego z czterech przygotowanych zadań, Pracownicy otrzymali wyjątkowy gadżet. Dopisały także humory.

Miło było spotkać się i podyskutować chwilę o jakości, która jest dla nas wszystkich bardzo ważna. Dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy na kolejne akcje zespołu "Cheese Police"

Hanka Bielejewska, menadżer jakości w Hochland Polska

foto: mat. partnera

Reklama